Звездата на българския национален отбор от Световното първенство в САЩ'94

...
Звездата на българския национален отбор от Световното първенство в САЩ'94
Коментари Харесай

Стоичков за чудото на "Парк де Пренс": Каква драма? Бяхме по-добри от Франция

Звездата на българския народен тим от Световното състезание в САЩ'94 година Христо Стоичков приказва за решаващия мач са Франция, които ни класира за Мондиала.

Камата бе потърсен от " Екип " ден преди днешната борба сред " лъвовете " и " петлите " (21:45 часа в София), която също може да се окаже решителна за някой от двата отбора по пътя към Русия 2018.

Стоичков сподели самочувствие пред френската медия и сподели, че въпреки с гол в последната минута, българският тим не би трябвало да благодари на шанса, защото е бил по-добър на терена.

" Травма, потрес, драма, апокалипсис... Каква драма?! няма такова нещо. Просто ппо-добрият побеждава. В спорта е по този начин, една загуба не значи края на света.Не желая да слушам такива неща като драма в мача.

Доказахме, че сме добър тим на Световното в Съединени американски щати, тъй че елиминирахме Франция напълно справедливо. Не бях сюрпризиран, че успяхме. 

Спомням си, че по-късно си говорихме с Лоран Блан в Барселона за гола на Костадинов, а той ми сподели, че му е трябвало напълно малко, с цел да направи шпагат и да спре удара му ", разяснява Камата.

Той призна, че е отпразнувал триумфа със съотборника си от Барселона Ромарио, който пък съумя да стане международен първенец в Съединени американски щати.

Стоичков добави, че и до през днешния ден има огромен почит към Франция, където получи " Златната топка " през 1994 година.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР