Звездата и диагонал на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов

...
Звездата и диагонал на националния ни волейболен отбор Цветан Соколов
Коментари Харесай

Цецо Соколов: Утре излизаме за победа срещу Португалия

Звездата и диагонал на националния ни волейболен тим Цветан Соколов след втората победа на Европейското състезание - 3:0 над Румъния в Монпелие, че излизат за победа и на следващия ден против Португалия.
 България - Румъния 3:0 @@@

" Що пък да ни бъде елементарно. Имаше моменти, в които се отпускахме, тъй като си мислехме, че мачът ще бъде спокоен и много елементарен, само че румънците ни демонстрираха, че към този момент няма тимове, против които да излезеш и просто по този начин да победиш. Вече в целия свят се играе един много добър волейбол. Радваме се, че победихме. Отиваме да почиваме и да мислим за утрешния мач, който е доста значим. Срещу Португалия би трябвало да излезем с доста по-различна мотивация и да играем доста по-различен волейбол от този, който показахме през днешния ден на игрището. Няма значение дали сме падали или сме побеждавали против тях. Това е едно Европейско състезание, би трябвало да го изиграем на 100% и да се стремим към успеха. Утре излизаме за победа ", разяснява Цецо Соколов след мача пред формалната Facebook страница на БФВ.
 България - Румъния 3:0 @@@

" Гледахме ги Франция през вчерашния ден, само че не ми се костват, че са това, което бяха преди две години. Дори тази година това, което играха в Лигата на нациите, не са това, което бяха. А Италия играха много мощно против Португалия и не им дадоха никакъв късмет. Но Италия си е Италия, Франция си е Франция, ние излизаме против тях да се раздадем, само че гледаме нашата си игра ", показа още Соколов.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР