ZTE, чрез елитното подразделение Nubia, подготвя нов смартфон, който ще

...
ZTE, чрез елитното подразделение Nubia, подготвя нов смартфон, който ще
Коментари Харесай

ZTE подготвя дебюта на смартфона Nubia N3: дизайн и характеристики

ZTE, посредством елитното поделение Nubia, приготвя нов смарт телефон, който ще бъде прочут като Nubia N3. Реални фотоси на N3, както и фотография на кутията се появиха в Интернет. Наличните изображения ни дават детайлна информация за дизайна, който ще бъде употребен в устройството, а също и основни спецификации.



От фотосите можем да разберем, че Nubia ще употребява пълноекранен дизайн със съответствие 18:9. Това е обвързвано с възходящата наклонност, която обхвана цялата промишленост след стартирането на Galaxy S8 предходната година. Nubia не е нова в тази област, защото със същия дизайн беше показан и Nubia Z17s, който дебютира предходната година. В устройството няма физически бутон на предния панел, макар че в долната част има място за това.



N3 е оборудван с 6-инчов 1080p екран със съответствие 18:9. Под капака се намира процесора Qualcomm Snapdragon 625, в комбиниране с 4 GB оперативна памет и 64 GB вградена памет. На задния панел се намира 16-мегапикселова + 5-мегапикселова камера и 16-мегапикселова предна камера. Огромната батерия от 5000 мАч зарежда N3, който не се знае все още по кое време ще излезе.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР