Зрелищна катастрофа на оживения столичен бул. Черни връх“, предизвикана от

...
Зрелищна катастрофа на оживения столичен бул. Черни връх“, предизвикана от
Коментари Харесай

Мъжът на Преслава попадна във видеоклип на МВР със зрелищна катастрофа

Зрелищна злополука на оживения столичен бул. " Черни връх “, провокирана от мъжа на Преслава – Павел Лазаров, попадна в събирателен видеоклип на Министерство на вътрешните работи с най-тежките пътно-транспортни катастрофи в София за отминалата 2021 година

Преди дни от Столична дирекция на вътрешните работи разгласиха във Facebook фрагменти от камери за видеонаблюдение, уловили произшествия с десетки водачи джигити, нарушили жестоко разпоредбите за придвижване. Сред тях се оказа и възлюбения на Преслава, шпорещ мощния си джип " Мерцедес “ G класа.

Според данни на " Уикенд “, случаят с Павел на Преслава се е случил предходната есен. От видеокадрите на Столична дирекция на вътрешните работи се вижда по какъв начин управлявания от него джип профучава с гневна скорост през кръстовището на булевардите " Черни връх “ и " Никола Вапцаров “, минава през трамвайната линия и подхваща неразрешено изпреварване.

По време на рисковата маневра обаче джипът е подпрян странично от сив автомобил, чийто водач пробва да завие наляво към бул. " Никола Вапцаров “. При конфликта интонации автомобил се завърта няколко пъти, а джипът на Павел за малко да се преобърне, повдигайки се на две гуми, само че въпреки всичко съумява някак си да се задържи на пътя. Катастрофата по знамение приключва без жертви и тежко потърпевши, а единствено с материални вреди по двете возила.

Въпреки тежките нарушаване на Павел (общо три на брой), поради което се случва злополуката, няма данни от КАТ да са лишили книжката на възлюбения на Преслава. Според информация на " Уикенд “, татуирания мачо от Враца е съумял да се оправи с органите на реда, като виновността за злополуката е поел негов чиновник, който бил посочен като водача на джипа, нарушил жестоко правилника за придвижване по пътищата.

Мъжът до Преслава не за първи път е залавян да кара рисково и да не съблюдава разпоредбите. През лятото на 2020 година той бе сниман от папараци да минава с гневна скорост с джипа си през затворен за ремонт сектор на държавния бул. " България “, само че и тогава се размина без глоба от КАТ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР