Зорница Линдарева срази съквартирантите си с признанието, че е загубила

...
Зорница Линдарева срази съквартирантите си с признанието, че е загубила
Коментари Харесай

Светлана Василева разкри: Загубих бебе!


Зорница Линдарева съкруши съквартирантите си с признанието, че е изгубила две бебета. Моделката разкри, че изпаднала в доста тежка меланхолия, която провалила връзката й с бащата.

Тежката изповед на Линдарева провокира към признание и близката й другарка в къщата –. Плеймейтката разкри, че също има един импровизиран аборт в предишното. Загубата на бебето развалило връзките й с бащата. Светлана призна, че колкото да я избавили, поради дълбоката меланхолия, в която изпаднала.

Василева не крие, че сега най- огромното й предпочитание е да се задоми и да има деца. Тя се надява, че настоящото й гадже Християн Гущеров най- след това ще сбъдне фантазията й да има семейство. Горещата русокоска се вижда като негова брачна половинка и майка на децата му. Според нея, милионерският правоприемник има доста съществени планове към нея, а не я употребява, с цел да нервира някогашната си брачна половинка Мария, както й подмятат хората.

Гущеров обаче към момента няма бракоразвод с фолк певицата. Мария разкри, че той й отказвал да подпише документите, тъй като се водил съкредитор на жилището й. Изпълнителката обаче към този момент е събрала нужната сума, с цел да го доплати, само че бракът им още не е публично анулиран.

Светлана Василева пък е уверена, че ще е идната госпожа Гущеров. Тя към този момент се изживява като такава, а самочувствието й е литнало до небето. Плеймейтката няма нищо общо с тихото и непретенциозно момиче, което клюкарстваше по ъглите, при предходния си престой в къщата на „ Вип Брадър “. Вече не се и срами от тогавашната си издънка със столиците на Европа и правописа.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР