ZoneAlarm Free осигурява добра и надеждна защита на вашия компютър

...
ZoneAlarm Free осигурява добра и надеждна защита на вашия компютър
Коментари Харесай

ZoneAlarm Free Firewall 15.3.060.17669

ZoneAlarm Free обезпечава добра и надеждна отбрана на вашия компютър от нежелани похищения. Блокира недоброжелатели от интернет или локалната мрежа. В действително време следи интензивността на всички приложения и разрешава надзор на връзката им с Интернет. Така прави компютъра предпазен както от външни офанзиви, по този начин и от вътрешни (опити на злоумишлен програмен продукт да изпраща персонална информация в Интернет). Предлага интуитивни настройки, както и отлични филтри за софтуерни приложенията.

ZoneAlarm e известна защитна стена (Firewall), която взема решение сполучливо проблемите на сигурността в местна мрежа или Интернет. Има гъвкави и интуитивни настройки, съвършени филтри за приложенията, поддържа инспекция на дигитален автограф, прави обстоен логфайл на събитията, прави автоматизирана инспекция на електронната поща, надзор на бисквитките (cookies), блокиране на рекламни банери, изскачащи прозорци и още доста.

ZoneAlarm поддържа инспекция на дигитален автограф, генерира обстоен лог файл на събитията и включва средства за неговия разбор с следващо показване на информацията в текстов и графичен тип.

В ZoneAlarm е осъществен настройваем надзор на „кукита“, който блокира предаването на лична информация за потребителя към уеб уеб сайтове. Налична е и функционалност за блокиране на рекламни банери и изскачащи прозорци, като по този начин се форсира зареждането на уеб страниците. Лиценз: Безплатен (Freeware) .

Официална страница
Изтегли: ZoneAlarm Free Firewall 15.3.060.17669 (4.71 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР