Зодията влияе върху живота на човек по различни начини. Това

...
Зодията влияе върху живота на човек по различни начини. Това
Коментари Харесай

Ето кои зодии са най-романтични

Зодията въздейства върху живота на човек по разнообразни способи. Това е отношение към живота, успеваемостта и любовта. Астролозите дефинираха трима представители на зодиакалния кръг, които са изключително сантиментални на фона на други.
Везни
Родените под знака на Везни са отворени за света към тях. Те чудесно усещат другите, елементарно намират общ език с хората и са сантиментални до полуда. Везните постоянно са заобиколени от другари и познати. Искат да притеглят вниманието на противоположния пол.
Характеризират се с непрекъсната проява на деликатност, не крият възприятията си към избраника. Те се нуждаят от обич, както от въздух. Не могат да живеят без нея. И по тази причина им е изключително мъчно да се разделят с околните си. Мечтаят за фамилно благополучие и са подготвени да дадат всичко, с цел да го имат.
Рак
Раците са доста чувствителни, прочувствени и сантиментални. Те имат потребност да обичат и да бъдат обичани. Обожават нежността и демонстрацията на усеща. Нещо повече, харесва им да са обект на внимание и да го отдават на колегата си.
С възрастта отношението към обичания се разгръща и върху децата. Раците стават доста грижовни родители, само че не прекаляват с проявата на възприятията си. Те показват присъщата им тактичност. Вродената емпатия оказва помощ да се разбере по кое време и какво да се каже, тъй че борбите с околните са сведени до най-малко.
Раците са безумно тактилни. Те се грижат за докосвания, обятия, целувки, любовни погледи. За тях това не е допълнение, а причина за обич.
Риби
Рибите чакат доста от евентуалния ухажор, само че във връзката си постоянно са нежни и чувствителни. Представителите на този знак обичат да угаждат. Те усещат настроението на своя обичан и знаят по какъв начин да угодят и да създадат верния подарък. В любовта Рибите са незаинтересовани и великодушни, обичат да усещат значимостта си. Романтичните прояви от тяхна страна постоянно са красиви и откровени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР