Зодията определя причината за гнева ни. Понякога не можем да си

...
Зодията определя причината за гнева ни.
Понякога не можем да си
Коментари Харесай

На какво се ядосват различните зодии

Зодията дефинира повода за гнева ни.

Понякога не можем да си разбираем за какво непрестанно се ядосваме на едни и същи неща. Отговорът се крие в звездите!

Емоциите са хубаво нещо, те са присъщи на индивида. Но от време на време избухваме, без да можем да се направляваме. Има ли неща, които постоянно ви довеждат до сляпа гняв? И не знаете за какво?

Може би ще намерите обяснението в зодията си, тъй като таман тя е повода да се ядосвате на съответни неща. Ще ви издадем какво изкарва отвън кожата им представителите на обособените зодии.

Водолей (21.1.-19.2.)

Водолеите са свободолюбиви, доста чувствителни и умни. Но те страдат от така наречен „ синдром на помагащите “, засегнатите от който стават жертва на самарянските им импулси. Те постоянно се застъпват за онеправданите, заради което извънредно се нервират, когато хората демонстрират незнание и нарцисизъм. Също по този начин ги вбесяват и хора, които непрекъснато се оплакват, само че не поставят старания да трансформират обстановката си.

Риби (20.2.-20.3)

Представителите на зодията Риби минават за сложни и извънредно чувствителни. Затова не е чудно, че извънредно се вкисват, когато някой ги подлага на критика – изключително в случай че не схващат рецензията. Рибите обаче се нервират и на хора, които имат навика да се оплакват и да мърморят.

Овен (21.3.-20.4.)

Овенът постоянно има лично мнение и има учредителен гений. Обича да урежда бързо нещата, по тази причина се вбесява, когато някой се размотава. Освен това Овните минават за  много спонтанни и буйни, заради което не могат да понасят хора, планиращи всичко няколко месеца авансово.

Телец (21.4.-20.5.)

Изразът „ дебела глава “ се отнася с цялостна мощ за Телеца. Той никога не желае да се нагажда и заради това въобще не харесва спонтанните действия. Ето за какво си демонстрира рогата, когато се наложи проектите да се трансформират в последния миг.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР