Зодиакалните знаци Овен, Стрелец и Лъв са подвластни на стихията

...
Зодиакалните знаци Овен, Стрелец и Лъв са подвластни на стихията
Коментари Харесай

Силата на огнените зодии

Зодиакалните знаци Овен, Стрелец и Лъв са подвластни на стихията на огъня. Тази буря въздейства върху характерите и дейностите на хората, които са представители на тези три зодии.

Хората, които са подвластни на стихията на огъня, имат чевръст разум, само че са много раздразнителни. Те не могат да проявят самообладание – това е главният им минус.

Но по тази причина пък са доста горещи и страхотни любовници, без значение представители на кой пол са. Те съумяват елементарно да завържат другарства, тъй като са доста контактни.

 Стрелец

Тези зодии се схващат най-добре със знаците на въздуха, както и със знаците на огъня, защото със земните и водните знаци им е мъчно да намерят общ език.

Родените под знак, командван от стихията на огъня, са мощни персони, цялостни с оптимизъм, сила и обаяние. Те постоянно притеглят към себе си доста хора. Винаги имат доста другари и постоянно – повече от един сътрудник.

 Овен

Те са много властни натури и от време на време могат даже да злоупотребят с властта, която имат. Представителите на огнените знаци са самоуверени и елементарно реализират задачите си, защото са уверени в позитивния резултат, без значение каква е задачата им. Понякога те се целят много високо и не бъркат.

Най-силно огънят е изявен в Овена, при Лъва той е по-умерен, а при Стрелеца огънят избухва като вулкан, а по-късно се трансформира в жарава.

Представителите на знаците, подвластни на стихията на огъня, са съвършени предприемачи и педагози. Те се оправят еднообразно добре както с възрастните, по този начин и с децата. Успеят да ангажират вниманието на аудиторията и да накарат хората да ги възприемат съществено.

Представителите на огнените знаци са съвършени търговци, тъй като там, където не съумеят да пробият с професионализъм, пробиват с сексапил. Те са положителни дипломати, тъй като знаят по кое време е моментът да са деликатни и по кое време е моментът за напън върху хората.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР