"Знам за няколко кандидат-общински съветници, 1 общински съветник и кандидат-кметове,

...
"Знам за няколко кандидат-общински съветници, 1 общински съветник и кандидат-кметове,
Коментари Харесай

Ловецът не педофили: Общински съветник е сред задържаните

"Знам за няколко кандидат-общински съветници, 1 общински консултант и кандидат-кметове, както и предприемачи. Те са задържани на 14 март, само че през днешния ден 15-ти стана ясно това "

Това съобщи в Студио Ален Симеонов, основателят на много известната в интернет пространството група "Педофилските животи нямат значение ". Симеонов разяснява информация, изнесена на брифинг от Софийската градска прокуратура – за общо 21 ареста в София и София-област на обвинени за педофилия.

Общественият напън – това е главната причина, съгласно Симеонов, в този момент да се стигне до съответните дейности на правоохранителните органи и осъществените арести. Според него обаче „ законът и прокурорите “ по принцип не оказват помощ за по-ефективни дейности, когато приказваме за педофилия.

"Ние започнахме лова на педофили, след това полицията се самосезира ", акцентира Симеонов.

"Един месец откакто започнахме, хванахме един педофил, за който извикахме полиция. Тогава ни разпитваха, а него го задържаха за 24 часа. Четири и половина месеца по-късно получих прокурорска кореспонденция, че няма да му бъдат повдигнати никакви обвинявания, тъй като той по закон не е направил нищо неправилно ", споделя Ален.

Припомняме, че тогава уредникът на групата "Педофилските животи нямат значение " беше арестуван (25.10.21), а от Столична дирекция на вътрешните работи публично прецизираха, че той е задържан и упрекнат в нанасяне на междинна телесна щета - за строшаване на няколко ребра на 52-годишен мъж. По думите на момчето към този миг обвиняванията са свалени, а жалбата към него е била само за "сплашване и отричане от тази активност ".

"Когато самата страна не може да пази жителите си, те са длъжни да поемат нещата в свои ръце ", безапелационен е Ален.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР