Знам как се чувствате. Знам, че сте наранени. Имахме избори,

...
Знам как се чувствате. Знам, че сте наранени. Имахме избори,
Коментари Харесай

Тръмп най-сетне се намеси: Изборите бяха откраднати, но трябва да запазим мира

Знам по какъв начин се чувствате. Знам, че сте засегнати. Имахме избори, които бяха откраднати. Но би трябвало да се приберете, би трябвало да бъде възобновен реда и мира. Това съобщи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в закъсняло видео послание към своите последователи, които по-рано през днешния ден на Конгреса.
Това става сега, когато двете камари на Конгреса трябваше да сертифицират избирането на Джо Байдън за нов президент
" Трябва да почитаме чиновниците на реда, не желая никой да бъде засегнат. Изборите бяха фалшифицирани, само че не играйте в тяхната игра. Трябва да имаме мир ", добави още Тръмп.
Реакцията му незабавно беше избрана от голям брой анализатори като наливане на бензин в огъня и подстрекаване към продължение на насилието.

Изказването на Тръмп идва единствено половин час откакто новоизбраният президент го прикани да направи телевизионно послание и да се отдръпна.
" Сцените във Вашингтон са шокиращи. Резултатите от тези демократични избори би трябвало да бъдат уважавани ", съобщи генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в първата реакция от интернационална организация на хаоса във Вашингтон.

Shocking scenes in Washington, D.C. The outcome of this democratic election must be respected.
— Jens Stoltenberg (@jensstoltenberg)
Още: 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР