Знаете нашата позиция, антиконституционен, незаконен и дискриминационен документ, той не

...
Знаете нашата позиция, антиконституционен, незаконен и дискриминационен документ, той не
Коментари Харесай

Костадинов, Възраждане: Човек на минимална заплата, трябва да плаща 80 лева на месец за осем теста, за да ходи на работа

Знаете нашата позиция, антиконституционен, противозаконен и дискриминационен документ, той не трябва да бъде прилаган, само че самият факт, че сега неговият идеолог Кацаров декларира, че една институция може да взема решение сама за себе си, това единствено по себе си значи че този документ е на процедура противозаконен, тъй като един документ би трябвало да важи за всички по един и същи метод. Не може да важи примерно за депутатите, за другите да не важи и противоположното, за другите да важи, а за депутатите в Народното събрание - не. Смятаме, че имунизацията би трябвало да бъде непринуден развой, добави Костадинов.

Моята майка си заплаща два пъти в седмицата, с цел да върви на работа, заплаща си за проби. Когато ги вкараха, споделиха, че ще се безвъзмездни, нищо сходно. Тестовете са безвъзмездни, само че операциите се заплащат, тя варира от 7 до 15 лв.. Значи, в случай че е приблизително 10 лв., един човек на минимална заплата, би трябвало да заплаща 80 лв. на месец, с цел да върви на работа, сподели още Костадин Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР