Знаете ли откъде влизат нелегалните мигранти, влизат само през лабораторията

...
Знаете ли откъде влизат нелегалните мигранти, влизат само през лабораторията
Коментари Харесай

НА ЖИВО Хакери удариха ГЕРБ, имало връзка с с Газпром

Знаете ли от кое място влизат незаконните мигранти, влизат единствено през лабораторията на " Капитан Андреево " и през тръбата на " Балкански поток ", съобщи Томислав Дончев 

 

" Снощи нашите информационните източници и канали в обществената мрежа Facebook бяха ударени от една доста тежка хакерска офанзива и по-конкретно три изявления, касаещи най-горещата и най-съществена за всички жители тематика, а точно ужасяващите злоупотреби, правени в областта на енергетика и по-точно вноса и износа на газ, нефт и далаверите, които са се правили с медиаторите, намесени в тези покупко-продажби, от страна на някогашните ръководещи. " Това оповестиха на брифинг от ГЕРБ.

Три изявления са били на прицела на хакерите. И трите са били свързани с " Газпром ". 

" Нашата политика е 100% диверсификация от „ Газпром “ и никакъв дълготраен контракт ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 



" Да кажат, че съм споделил да продължи контракта с " Газпром " е безспорна неистина. Позволих си да кажа като съвет към служебното държавно управление да внимават, когато договарят с " Газпром " с цел да не стане да платим навзетите количества два пъти и да ни осъдят на арбитража, тъй като става въпрос за милиарди ", изясни водачът на ГЕРБ.

" Знаете ли от кое място влизат незаконните мигранти, влизат единствено през лабораторията на " Капитан Андреево " и през тръбата на " Балкански поток ", сподели Томислав Дончев намеквайки за брифинг, който от " Продължаваме Промяната " даваха по същото време от пункта на границата ни с Турция. 

Очаквайте детайлности!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР