Знаете ли кое е наистина ужасно? Менструалните болки. А знаете

...
Знаете ли кое е наистина ужасно? Менструалните болки. А знаете
Коментари Харесай

6 странни и ужасни предменструални симптома, които не са свързани с болка

Знаете ли кое е в действителност извънредно? Менструалните болки. А знаете ли кое е още по-ужасно? Всички останали странни признаци, които тялото ни изпитва, до момента в който прекосяваме през " това време от месеца ".

Едва ли има жена, която да не е изпитвала най-малко един от следните симптопи. Защото сме " благословени " освен с болки, само че и с какви ли не странни чувства.

Днес ще си приказваме точно за всички тези признаци на месечния ни цикъл, които не са свързани безусловно с болежка, само че са все по този начин неприятни.

Качване на тегло - това не е тъкмо качване на килограми, а по-скоро е задържане на течности в организма, само че въпреки всичко в дните преди настъпване на менструацията, е допустимо кантарът да демонстрира малко повече. За това е виновен хормонът прогестерон. В множеството случаи тежестта на дамата се връща към естественото си положение няколко дни след започването на цикъла.

Упражненията ни наподобяват по-трудни - в случай че обичате да посещавате фитнеса, е допустимо да имате по-голяма мускулна тресчица от нормалното в тези дни от месеца. Ето за какво е хубаво в тези обстановки да не се натоварвате прекалено много и да вършиме по-леки извършения.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР