Знаете ли го онзи детски трик как по формата на

...
Знаете ли го онзи детски трик как по формата на
Коментари Харесай

Когато Луната старее

Знаете ли го оня детски трик по какъв начин по формата на лунния сърп да определите дали понижава или пораства? Ако когато доближите пръст до него, се образува буквата „ Р “, Луната пораства. А в случай че сърпът е с формата на писмен знак „ С “, Луната старее… или понижава.  При намаляваща Луна, един интервал от две седмици след пълнолуние, времето е чудесно за старт на диета или на детоксикация . Организмът елементарно се сбогува и с непотребните килограми, и с отровите, които е попил от всички страни. Може да подпомогнете доста този развой с запарка от коприва или като се жабурите всяка заран за към 5-10 минути (и по-късно наложително изплювате!) с малко шарлан (нерафинирано олио). Тялото ще ви се отплати с повече виталност, а изчистващите процеси могат да се следят доста добре по положението на езика, което ще се усъвършенства с всеки минал ден.

Намаляващата Луна е и отличен миг за по-щателно разчистване на дома , както и за изхвърлянето на непотребни движимости и облекла. Ако планирате по-основно разчистване, което доста хора вършат при промяната на сезоните пролет и есен, наложително го планирайте за този интервал. Всички ние пазим доста неща, които действително не използваме и които постоянно задръстват домовете ни, а и силата в тях. По време на намаляваща Луна е уместно да се освободим от ненужното – да го подарим, дарим, изхвърлим или рециклираме. И да освободим място за нещо ново.

И най-после – интервалите на намаляваща Луна са най-хубави и за осъществяване на оперативно лекуване , в случай че ни следва такова. Тогава възможностите за триумф са най-големи, кървенето е най-слабо, а възобновяване – бързо и цялостно. Важно е също и да се съобразим с ситуацията на Луната в лунните знаци и да заобикаляме интервенции на органи, които са под въздействието на знака, в който се намира Луната.

Лунните календари са елементарно налични на всички места и е доста потребно да си имаме подобен консултант на разположение за цялата година. 

 

Невена е търсещ и откриващ човек, буен откривател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг метод и неподправена човещина. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и опцията да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътешестване на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР