Знаете ли, че класическите хиндуистки текстове разделят жените на четири

...
Знаете ли, че класическите хиндуистки текстове разделят жените на четири
Коментари Харесай

Типовете жени в секса според Кама Сутра

Знаете ли, че класическите хиндуистки текстове разделят дамите на четири типа, съгласно преобладаващия вид сила, изразена в една жена – земя, вода, огън и въздух. Според философията на Кама Сутра има 4 съществени вида дами, представляващи архетипи, които съществуват по едно и също време на физическо и психическо равнище, написа az-jenata.bg.Тези четири съществени вида са:

1. Жената лотос (преобладаващата чакра е анахата)

З а нея споделят, че е била основана в света на боговете.

Лицето ѝ е красиво, кръгло, тялото й е меко, със златиста, копринена и деликатна кожа, ярки очи, огромни гърди. Има дребни устни и нос. Когато върви, придвижванията ѝ припомнят за лебед, доста е грациозна. Гласът на дамата лотос е невисок, благозвучен. Обича да носи ефирни и нежни облекла, уханието на вагината ѝ припомня за свежа лилия и обича да се люби най-вече денем.

2. Артистичната жена (преобладаващата чакра е манипура)

За нея се счита, че идва от небесното царство и е доста красива.

Тялото ѝ е тънко, с тънка талия, само че с впечатляващи гърди и ханш, а кожата ѝ е по-тъмна, умна по природа. Косата ѝ е по-рядка, има прекрасен глас, а когато върви, бедрата ѝ се поклащат женствено. Уханието на най-интимното припомня за мед, а сладостите като меда са част от любовните ѝ секрети в спалнята.

Жената на изкуството е мощно отдадена на всички еротични удоволствия и нормално е специалист в тях. Обича да се люби най-вече нощем, както и спонтанния секс. Този вид жена е доста добра брачна половинка, за нея е значимо да резервира щастието на мъжа си.

3. Жената раковина (преобладаващата чакра е свадистана)

Тя идва от царството на хората.

Нейната кожа най-често е много светла. Характеризира се с огромни или доста огромни гърди и стегната талия. Има дълги крака, а гласът ѝ е леко пресипнал. Често трансформира настроенията си.

Тя обича доста червени цветя, облекла и бижута и постоянно акцентира грешките на другите. Лесно съблазнява, с цел да получи обич, само че възприятията, които отдава са незадоволителни. Обича да се люби нощем. Уханието и усета на вагината ѝ припомня за соленост.

4. Жената слон (преобладаващата чакра е муладхара)

Тя нормално е дребна, здрава и върви постепенно. Кожата ѝ на досег е извънредно мека, светла като тоналност. Устните ѝ са плътни и има огромен вкус.

Гласът ѝ е компактен, от време на време пресипнал. В секса е мъчно да бъде изцяло задоволена. Обича да се люби пламенно и дълготрайно време. Добронамерена е. Уханието на вагината ѝ припомня за мускус. Независимо от събитията тази жена е подготвена за секс постоянно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР