Знаете, че когато пържим месо, картофки, тиквички или каквото и

...
Знаете, че когато пържим месо, картофки, тиквички или каквото и
Коментари Харесай

Сложете този зеленчук в тигана и къщата ви няма да се умирише на пържено

Знаете, че когато пържим месо, картофки, тиквички или каквото и да е било друго, то няколко часа по-късно се постанова да проветряваме целия дом. Миризмите от време на време са нетърпими. Те попиват по повърхности, облекла, коси.

За страдание не съществува аспиратор, който е кадърен да ги издърпа и да ни освободи от неприятното чувство след края на готвенето към котлоните.

Ние обаче ще разкрием един доста простоват трик, с който ще решите казуса си с миризмите по време на пържене.
Как да се оправим с миризмите по време на пържене?
Това, което се изисква от вас да извършите, е да вземете един морков, още преди да сте почнали да готвите месото, кюфтетата или каквото друго там сте решили да пържете.

Обелете го и го нарежете на колелца. Сложете си тигана върху котлона и налейте нужното количество лой в него. Щом олиото се загрее, прибавете няколко кръгчета от моркова и стартирайте с процеса по пържене.
 Използвйате сода за самун и премахнете всяка ЛОША миризма! Използвйате сода за самун и премахнете всяка ЛОША миризма!
Много постоянно облеклата ни са попили всевъзможни миризми, които даже обстойното пране е некомпетентно да отстрани изцяло от тъканите.  Про...

Морковът няма да разреши на олиото да изгори по този начин бързо, както нормално. По този метод лимитира омразните миризми, от които бързо желаеме да се отървем. Това е тествам трик, който работи безотказно.

Следващия път, когато сте решили да пържете, направете това с моркова и сами ще се убедите в казаното от нас.

Друг настоящ трик за прогонване на неприятните миризми е чинийка с канела, която да загреете на оптималната мощ за няколко секунди в микровълновата фурна. Веднага ще усетите по какъв начин миризмата на пържено се изпарява и домът ви още веднъж е това приветливо място, което обичате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР