Знаете, че дрехите и обувките са нещо, благодарение на което

...
Знаете, че дрехите и обувките са нещо, благодарение на което
Коментари Харесай

Защо ВИНАГИ да слагаме монета в новата си дреха?

Знаете, че облеклата и обувките са нещо, с помощта на което съумяваме да реализираме съвършената визия и собствен личен облик.

Колкото и да се опитваме да ги подценяваме в някакви моменти, те заемат голяма част от живота ни. Всеки себеуважаващ се човек, без значение дали става въпрос за мъж или жена, държи на това постоянно да наподобява безупречно и да се усеща също толкоз удобно в облеклото си.
 Тези 5 неща ще донесат доста ПАРИ и КЪСМЕТ в дома ви Тези 5 неща ще донесат доста ПАРИ и КЪСМЕТ в дома ви
Кой не желае да има повече пари и шанс в живота си? Експертите, занимаващи се с Фън Шуй, са безапелационни, че съществуват няколко предме...

Днес ще споделим с вас няколко поверия, отнасящи се за облеклата. Разбира се, ще стартираме с вярване, обвързвано с монетата в джоба на новата дреха. Защо постоянно да слагаме една такава паричка в новата си облага и какво в действителност ще спечелим от всичко това?
Поверия, които би трябвало да знаете: • Винаги слагайте монета в новата си дреха;
Счита се, че по този метод успявате да привлечете благосъстоянието и шанса към себе си. Според вярванията е добре да се слага паричка и в облекла и обувки, които следва да носите идващ сезон.

• Не носете облеклата облечени наопаки;
Това няма да ви донесе шанс. Тук обаче става въпрос само за връхни облекла. Когато приказваме за долни дрехи, нещата стоят по различен метод – ще имате сполучлив ден.
• Дрехите се перат от вътрешната страна навън;  Ако държите ПАРИТЕ си на това място, няма да стопират да се множат Ако държите ПАРИТЕ си на това място, няма да стопират да се множат
От край време съществуват безчет суеверия, свързани с парите. Не е гаранция, че всяко едно от тях постоянно работи, само че въпреки всичко нищо не прочие..

Възрастните хора са безапелационни, че всяка една дреха би трябвало да се пере от вътрешната страна на открито. Счита се, че по този метод човек заобикаля заболявания и несполуки в живота си.
• Не допускайте да се появи дупка на чорапогащника ви;
Знаем, че няма по какъв начин да избегнете това. Ако обаче забележите дупка, незабавно свалете този аксесоар или се пробвайте да я поправите. Смята се, че дупката на чорапогащника провокира злосторни хора да приказват по ваш адрес и да петнят името ви.
• Счупеният ток не е за положително.
Твърди се, че счупеният ток на обувката не е за положително. Това подсказва за безпаричие, което доста скоро ще ви настигне!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР