Знаем, че историческите събития подлежат на безброй интерпретации, колкото и

...
Знаем, че историческите събития подлежат на безброй интерпретации, колкото и
Коментари Харесай

Джулия Робъртс и Шон Пен - в президентски скандал

Знаем, че историческите събития подлежат на безчет тълкования, колкото и нелогично да наподобява това. След " Цялото президентско войнство " на Алан Пакула ни се коства, че няма потребност от различен филм за абсурда " Уотъргейт ". Но не щеш ли подобен ще има, освен това под формата на сериал.

Gaslit ще опише незнайни досега елементи към разкритията за президента Ричард Никсън, довели до неговата оставка. Сюжетът ще се базира на подкаста Slow Burn, а сериалът ще е антологичен - няма да следва права сюжетна линия.

Джулия Робъртс и Шон Пен са двете доказани имена досега, откакто Арми Хамър се отдръпна. Те ще са в функциите на Марта и Джон Мичъл - правилни поддръжници на Никсън от Арканзас, негови другари, като Джон даже е негов персонален консултант.
 Снимка 427526

Gaslit цели да покаже основната роля, която Марта Мичъл изиграва в изобличаването на президентската администрация. Явно фокусът в действителност ще е друг от журналистическото следствие на Боб Удуърт и Карл Бърнстайн - героите на Робърт Редфорд и Дъстин Хофман в " Цялото президентско войнство ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР