Злоупотребите с използването на полицейски атрибути не стихват.Лек автомобил, който

...
Злоупотребите с използването на полицейски атрибути не стихват.Лек автомобил, който
Коментари Харесай

Наглостта не престава! Шофьор си слага полицейска палка на задницата на колата

Злоупотребите с потреблението на полицейски атрибути не стихват.

Лек автомобил, който има сложена полицейска палка на видно место - на задното стъкло, е видян на паркинг, намиращ се до огромен хипермаркет.

За случая споделя консуматор в обществената мрежа фейсбук, който написа следното: " Паркинг на хипермаркет. През задното стъкло, като на галерия, е показана полицейска палка. Пропуск ли е това, или застраховка? Какво потвърждават тези дребни душици и на кого? ".

Под обявата на мъжа се изписват и голям брой мнения, ето и някои от тях:





Припомняме, че единствено преди няколко дни, Георги Семерджиев - причинителят на тежката злополука, в която починаха две дами - е карал по улиците на столицата със синя полицейска лампа на тавана на джипа си. След случая стана ясно, че въпросната лампа, както и стоп палка, са открити в автомобила

А през вчерашния ден полицията задържа още веднъж водач, който си разрешил противозаконното безчинство, да кара със синя лапма, като той дори най-нагло твърдял пред служителите на реда, че има водач от НСО.

Припомняме на всички водачи, че потреблението на полицейски атрибути като СТОП палки, сини лампи и прочие, е наказуемо! Те са разрешени за приложимост ЕДИНСТВЕНО на органите на реда, както и на други държавни коли, които са със профилиран статус!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР