Злощастната зрителка на Ryder Cup, чието око бе разкървавено от

...
Злощастната зрителка на Ryder Cup, чието око бе разкървавено от
Коментари Харесай

Ударената от голфър на Ryder Cup зрителка ослепя

Злощастната зрителка на Ryder Cup, чието око бе разкървавено от тий-шота на Брукс Кьопка, е изгубила напълно зрението си и възнамерява да съди уредниците на най-популярния екипен голф шампионат, оповестява " Спортал ".

``
реклама

В отговор представител на Ryder Cup изясни, че въпросната дама - 49-годишната Корин Реманд - ще получи “подкрепа за колкото е нужно време ” и опита да се оправдае с обстоятелството, че неведнъж обичайният зов “fore ” е бил използван от голфъри и други почитатели. 

В голфа все по-популярен е способът самите играчи да крещят “fore ” преди тий-шот, като “fore ” се употребява със смисъла на “пази се ”. Както всеки състезател постоянно отбелязва обаче, викът е потребен единствено когато се употребява от рационална отдалеченост, другояче е елементарно да не бъде чут и да се стигне до случай.

Романд, която пътувала особено от Егиепт за семейството на Париж на Ryder Cup, е получила “експлодиране на окото и фрактура на дясната очна ябълка ”, а даже и след оперативната интервенция е станало ясно, че ще загуби изцяло и за непрекъснато зрението си. 

Тя показа за организация “Франс Прес ”, че прави оценка жеста и държанието на Кьопка, който незабавно се разкая, извини се персонално и бе първи на място, с цел да ревизира положението й. От друга страна обаче тя е ядосана на уредниците, които не са отправили никакво обществено пояснение или опрощение и чака от тях да платят разноските по лекуването й, заради което ще заведе дело против Ryder Cup.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР