Злополучният участник в „Биг Брадър” 4 Даниел Делчев, който изчезна

...
Злополучният участник в „Биг Брадър” 4 Даниел Делчев, който изчезна
Коментари Харесай

Изчезналият участник от Биг Брадър4 се прибра

Злополучният участник в „ Биг Брадър” 4 Даниел Делчев, който изчезна безследно в Дубай, а по-късно се оказа тикнат в арабски затвор, се юрна по молове веднга след връщането си в родината . Както Hotnews.bg писа, той прекара 10 месеца дружно с Вилиана Янкова и Юрий Байрактаров в централния затвор на Абу Даби, а преди този момент бе в пандел от частен вид със непоколебим режим на надзор. На 30 юни бе последното правосъдно дело против тримата българи, арестувани в дубайски хотел, броени часове след идване в емирството при започване на октомври 2017 година



След края на делото те бяха освободени поради незадоволителна информация за осъществяване на закононарушение, разкри още преди два месеца „ Уикенд “. Приятели на Дидо проведоха огромна акция по издирването му, която се увенча с триумф с помощта на българската полиция. Дидо, чиито прякор е Шейха, поради детската му фантазия един ден да стисне ръка на заможния си татко, който сякаш живее в Дубай и Вилиана отпътували за емирството на 7 октомври 2017 година, а ден по-късно се изпарили. В продължение на 5 месеца от нашенците нямаше ни новина, ни кост. В последна сметка след интензивно търсене на служители на реда от столично РПУ и по информация на Интерпол брадърът и другарите му бяха открити в място за отнемане от независимост, при непоколебим тъмничен режим. Сградата била от „ частен” вид и се намирала край Абу Даби.

Тримата били на непоколебим режим. Държани ги с дни в изолатор. Днес обаче брадърът към този момент е в България и първата му работа бе да хусне по молове, където съгласно статуса му в обществените мрежи се усеща супер.
Даниел Делчев стана прочут след присъединяване си в „ Биг брат - 4”, като съумя да стане и първият, изпъден от шоуто поради пердах с различен съквартирант. Тогава се запомниха и неговите изказвания, че е бил „ близък” с Бойко Борисов и че е “голям строителен предприемач” отвън риалити формата. Биографията му впечатлява и с това, че е сирак, роден в Сливенския затвор и по-късно изнасилван в дома за изоставени деца в Чирпан.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР