Златомир Загорчич не остана доволен от видяното от неговата Славия

...
Златомир Загорчич не остана доволен от видяното от неговата Славия
Коментари Харесай

Заги: Много неща трябва да се подобрят

Златомир Загорчич не остана удовлетворен от видяното от неговата Славия при 0:3 от Черно море. Специалистът призна, че на " Тича " отборът му е позволил груби неточности, довели до тежкото проваляне.

" Имахме четири тежки мача -обясни Заги пред Диема. - Не приписвам чак всичко на отмалялост. Говорихме си в съблекалнята, че този мач може да е на тежкият от трите, които изиграхме. Направихме доста груби неточности в отбрана и при трите гола. Ще гледаме да оправим тези неща. Не мога да споделям нищо в посока на момчетата. Това са опциите сега. Надявам се като минем през още един лагер да сме наясно какво би трябвало да вършат на терена. Надявам се, че при такава конюнктура ще има и резултати ", стартира Загорчич.

" До втория гол контролирахме нещата. Опитвахме се да изравним резултата. Имахме си някакви обстановки по-късно направихме груба неточност в центъра на терена и по-късно вътре в пенала. Говорихме си в съблекалнята, че няма да се предаваме. Раздаваме се. "

" Много неща би трябвало да се подобрят. Това, което най-вече желая от тях - себераздаването и през днешния ден го направиха, само че просто не се получи. Трябваше повече ротации да създадем в състава. Нямахме голяб избор на избрани позиции. Заслужена победа на Черно море и честита победа - да не престават по този метод, а ние да се оправим ", сподели още Заги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР