Златомир Загорчич напусна треньорския пост на Славия, но остава фен

...
Златомир Загорчич напусна треньорския пост на Славия, но остава фен
Коментари Харесай

Заги: Стискам палци на ЕвроСлавия

Златомир Загорчич напусна треньорския пост на Славия, само че остава почитател на отбора.

Пред „ Тема Спорт “ сръбският експерт изрази вяра, че белите ще задържат седмото място и ще играят на бараж за Лигата на конференциите.

„ Стискам палци на Славия да завоюва седмото място, което ще е справедливо, и да играе на бараж за Лигата на конференциите. Радвам се, че тимът продължава с положителното показване. Момчетата са доста положителни, стараят се и заслужават тази премия – баража. Вече кой ще е противникът в него, следва да забележим “, показа Заги. Той разгласи, че сега се е отдал на цялостна отмора, въпреки че не липсвали варианти пред него, само че на този стадий нямало да бърза с избора на нова работа.

Нещо, което той планува за треньорския щаб на Славия, пък към този момент е реалност. Халфът Дарко Тасевски стана асистент на краткотрайния ментор Ангел Славков. Северномакедонецът трябваше да влезе в екипа на Златомир Загорчич, само че той реши да си тръгне от стадиона в „ Овча купел “ преди края на сезона.

Тасевски към момента е вписван в тимовия лист за някои мачове, само че не влиза в игра, като даже и не загрява. Според осведомени полузащитникът към този момент е изиграл последния си мач за Славия, само че след края на сезона публично ще окачи бутонките.

Белите се намират в добра форма, като за последно изгубиха на 9 април – 0:2 от ЦСКА на „ Александър Шаламанов “. Последваха 4 победи и 3 равенства в шампионата, които обаче не стигнаха за влизане в първата шестица, само че оставиха отбора със солидна разлика от 7 точки пред Арда в борбата за седмото място.

Очаква се наставникът на столичани Ангел Славков да направи някои промени по състава за днешното дерби с Локомотив София в „ Надежда “. На върха на офанзивата се чака да стартира Владимир Николов, а Ахмедов да седне на пейката. Временният треньор редува двамата в предни позиции.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР