Златка Райкова не спира да вълнува последователите си, а животът

...
Златка Райкова не спира да вълнува последователите си, а животът
Коментари Харесай

Златка разкри колко килограма е качила и как ще роди

Златка Райкова не стопира да вълнува почитателите си, а животът ѝ несъмнено върви на доста бързи обороти. Блондинката, която преди няма и година се раздели с някогашния футболист Благой Георгиев, към този момент освен е в обятията на различен мъж, само че и чака бебе от него. Това ще е второ дете за плеймейтката, като към момента не е публично обявено какъв е полът, мнозина допускат, че бебето ще е момиченце. 

В поредност от цялостен куп сторита, Райкова разкри, че ѝ е коствало в действителност доста да зачеркне Благой от живота си, само че през днешния ден е същински щастлива с някогашния тенисист Карен. В момента двамата са на отмора на Малдивите, откъдето Златка разгласява красиви фрагменти и към този момент не крие наедрялото си коремче. Тя показа още, че е съумяла да забременее още на втория месец от връзката си с Карен и бременността ѝ е планувана. Тя за следващ път посочи, че той има безчет качества, непознати на доста господа в днешно време, в това число и на Георгиев. 
                             

Русата Златка отговори и на въпроса какъв брой кг е наддала досега - единствено 5 кг от началото на бременността. Също по този начин стана ясно, че двамата с новия ѝ обичан към този момент са измислили име на бебето, като само остава да разбере дали ще употребяват женското или мъжкото. 

 златка райкова

Плеймейтката отговори и на въпроса по какъв начин ще роди - посредством секцио. 

Райкова не пропусна да " ухапе " Георгиев-старши, който не помагал за развъждането на сина си, по тази причина се надява в този момент арменецът да се включва, въпреки че не държи той да сменя пелените. Плеймейтката се надява да има и бавачка.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР