Златка Райкова и новият ѝ любим – Карен Хачатрян, са

...
Златка Райкова и новият ѝ любим – Карен Хачатрян, са
Коментари Харесай

Докато била с Джизъса, Златка изобщо не искала второ бебе

Златка Райкова и новият ѝ обичан – Карен Хачатрян, са в трепетно очакване на общата си рожба.

Нека да напомним, че плеймейтката разкри, че е бременна с второ дете в края на предходната година, когато показа гола фотография от Малдивите. " Не тъжете за нас, скоро ще бъдем четирима! ", написа тя тогава към провокативния кадър, на който е гола под летния душ. 
                             

Този път сексапилната русокоска, която към този момент има 3-годишен наследник от някогашния си – Благой Георгиев, показа отговорите на някои въпроси, свързани с втората ѝ бременност и освен, заложени ѝ от почитателите. 

В един от тях изкусителката признава, че не е възнамерявала второ дете, само че и че въпреки всичко е запазила някои неща от първородния си наследник, които ще даде на дребното му братче.



Както знаем към този момент, Златка и Карен чакат наследник. Това станя ясно на празненство в края на предходната година, на което благодарение на цветни балони Райкова разкри пола на бебето. 



Плеймейтката беше откровена и по отношение на това дали се усеща удобно, в случай че излиза на открито без грим. По думите ѝ тя постоянно е без грим, само че не излиза, без да си е нанесла най-малко малко декор дьо загар.



Райкова отговори и на въпроса има ли неща през живота ѝ, за които е съжалявала. Тя не скри, че такива има, само че добави, че „ по-късно триумфите ѝ са били по-сладки “.



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР