Златка Райкова и Благой Георгиев си подариха романтично пътешествие до

...
Златка Райкова и Благой Георгиев си подариха романтично пътешествие до
Коментари Харесай

Златка и Благо чакат бебе, вижте как ще го кръстят

Златка Райкова и Благой Георгиев си подариха сантиментално странствуване до Дубай. Тази изненада пристигнала от страна на футболиста, който точно на Коледа й предложи брак. Двойката на годината се върна от емирството преди седмица и незабавно отпрашиха към Банско за още няколко дни релакс. Все повече заобикалят приятелския кръг и избират да бъдат уединено. Райкова към този момент не си качва толкоз фотоси с близкия си другар Цецо Андреев, което породи спекулации, че нещо са се скарали след присъединяване им във " ВИП Брадър ", написа " Шоу ".

От близки до плеймйетката и футболната звезда научихме, че май тази година ще се роди още една звездно бебе. Техни другари виждат смяна в тях и на няколко пъти подхвърлили като на смешка, че през идващите девет месеца Златка внезапно ще напълнее. От ехидните усмивки на влюбените, техните другари останали с впечталение, че с шегите си са уцелили право в десятката.

Все по-упорито се шушука, че Златка и Благо да заченали първото си дете. От поверие обаче тя към момента не е споделила на никого, въпреки да е загатнала на най-близките си. Красивата русокоска е едвам при започване на своята бременност и към момента не желае да го оповестява на висок глас. Златка мечтае да има момиче, което да кръсти на своята майка Виктория. За Благо това ще бъде четвърти правоприемник, откакто има две деца с първата си жена Христина и едно с екзотичната Есмер.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР