Златка Райкова и Благой Георгиев, които очакват бебе през септември,

...
Златка Райкова и Благой Георгиев, които очакват бебе през септември,
Коментари Харесай

Златка и Благо на море в Обзор

Златка Райкова и Благой Георгиев, които чакат бебе през септември, този път са се отдали на отмора по българското Черноморие.

Само преди няколко часа плейлемейтката постна фотоси в персоналния си Инстаграм профил, на които двамата с Благо са не в първокласни курорти, не са в обичания им Дубай, не са на скъпа яхта или някъде на гръцките острови, а в Обзор и Бургас.

Към един от фотосите Златка е показала, че са на посетители. На фрагмента тя е с червен цялостен бански, на който бременното ѝ коремче към този момент си проличава.

Не знаем за какво Райкова и някогашният футболист са сменили първокласните курорти с българските. Една от вероятните аргументи е, че по време на бременността Златка да не желае да пътува на по-далечни дистанции.

Каквато и да е повода, от фотосите на звездната двойка излиза наяве, че те са щастливи и събират загар без отмора. Двамата толкоз са почернели, че на нощните фотоси едвам могат да бъдат видяни.

Благо и Златка са сгодени, само че напълно скоро разкриха, че към този момент не плануват женитба. В края на септември обаче чакат раждането на първото си дете. Благой има още три деца от предходни свои връзки.

Снимки от почивката на Златка и Благо вижте ТУК!

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР