Златка Райкова е категорична, че най-накрая е срещнала голямата любов.

...
Златка Райкова е категорична, че най-накрая е срещнала голямата любов.
Коментари Харесай

Златка категорична: Карен е голямата ми любов

Златка Райкова е безапелационна, че най-сетне е срещнала огромната обич. Русото прелъщение се сгоди за новия си мъж Карен.

" Никога няма да го оставя “, декларирала плеймейтката пред приятелки.

Златка се хвана с някогашния тенисист, откакто се раздели с Благой Георгиев. Райкова и мъжът от арменски генезис имат бурна обич. Двамата доста си допадали и били мощно привързани един към различен, а скоро възнамерявали да основат семейство. Засега Райкова и Карен кроят проекти да се оженят през идната година. Силиконката има дете от някогашния си Благой Георгиев, но Карен го приема като свое.

" Карен е по-добрият избор от Благой “, безапелационни са приятелки фурията.
                             

Преди време Райкова призна, че тя издържала Джизъса и показа, че това е било и повода за края на връзките им. В свое стори Златка изясни, че ѝ се налагало освен да се грижи за фамилния бюджет, само че и да изкарва парите за издръжката на децата на Благо. Футболистът даже не можел самичък да изкара сумата за частното учебно заведение на щерка си и средствата за образованието на момиченцето идвали от плеймейтката.

За да успее да смогне с всички разноски на фамилията, в това число и заемите и сметките, Златка не спяла и работела непрекъснато.

Русокосата инфлуенсърка разкри още, че не е получавала задоволително поддръжка за развъждането на дребния Благойчо, а плачът на детето дразнел татко му, който не желаел двамата да поделят грижата за него. Поради тази причина майката на плеймейтката живеела с тях, само че и тя не издържала на напрежението. Така се наложило Златка да потърси подпомагане от майката на Джизъса - Румяна, която приемала да се грижи за внука си само в своя дом.

Райкова от своя страна разкри, че не е спала през последните две години, защото Благойчо до неотдавна не спял, а нямало кой да ѝ оказва помощ в грижите за него. Тя даже показа, че синът ѝ наричал новия ѝ Карен “тати ” и че не е желала животът ѝ да се стече по сходен метод. " Много грозно стана всичко, само че просто доста неща не знаете " - приключи Райкова.


 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР