Златев хвърля в ефира странни и стряскащи твърдения.Не очаквах точно

...
Златев хвърля в ефира странни и стряскащи твърдения.Не очаквах точно
Коментари Харесай

Иван Гавалюгов: Златев хвърля в ефира странни и стряскащи твърдения

" Златев хвърля в ефира странни и стряскащи изказвания.Не чаках тъкмо по този метод Валентин Златев да отбрани своя баща  и бизнеса му. Община Ботевград заплаща на локална телевизия за отразяване дейностите на локалната власт. " Това сподели в изявление за bTV кметът на Ботевград Иван Гавалюгов в отговор на изказванията на предприемача Валентин Златев.
Относно проблема с отстранената интернет мрежа Гавалюгов изясни, че неговият предходник е имал навика да се разправя с неуместните общински съветници, удряйки по бизнеса им. Кметът на Ботевград е безапелационен, че е имал всички разрешителни за активността си. По думите му задачата е била не да се отстрани мрежата, а да се опетни името му. Той добави, че кметския пост не е самоцел за него. 
Гавалюгов посочи, че водата в Ботевград няма нужните вкусови качества и множеството хора наливат вода от околните водоизточници или употребяват минерална вода.
Той дефинира изказванията на Валентин Златев, като несериозни и добави, че не знае от кое място взима тези данни:
" Никога не съм твърдял, че от бент. Бебреш се изразходват 9 млн. куб. Няма измервателен апарат, който да мери точното количество вода. Нямам концепция от кое място взима тези данни. Имайте поради, че активността на това сдружение се управлява от общинския съвет и има заверки от самостоятелен инспектор. "
Вижте какво тъкмо сподели Валентин Златев в ТАЗИ СТАТИЯ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР