Зимно предизвикателство`2021 се организира с финансовата подкрепа на Министерство на

...
Зимно предизвикателство`2021 се организира с финансовата подкрепа на Министерство на
Коментари Харесай

Безплатен вход и безплатни кънки на пързалка „ЮНАК“ в събота като част от Зимно предизвикателство`2021

Зимно предизвикателство`2021 се провежда с финансовата поддръжка на Министерство на младежта и спорта, по „ Програма за развиване на спорта за всички “ и е в осъществяване на Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население БУЛФАР 2021-2024.

„ В комплицираната пандемична конюнктура, в която се намираме през последните 2 години, не трябва да забравяме за физическата интензивност на децата и техните родители. Целта на този състезателен празник е точно да разпространява здравословния метод на живот посредством упражняване на зимни спортове. Специални благодарности на нашите сътрудници от пързалка „ ЮНАК “, които още веднъж ни подават ръка в организацията на това събитие “, сподели Десислава Илиева, ръководител на Българска федерация спорт за всички.

Всяка събота и неделя от 9 до 10 часа пък ще се организира новосъздадената стратегия „ Първи стъпки на леда “ за деца до 10 години. Тренировките ще се организират от трикратната олимпийска медалистка по шорттрек Евгения Раданова и многократния ни народен първенец по фигурно пързаляне Найден Боричев. Урокът включва безвъзмезден вход на пързалката с кънки, като оптималният брой деца, които могат да вземат присъединяване в един урок е 30, а записванията ще се вършат на Фейсбук страницата на ледена пързалка „ ЮНАК “ -

Ледена пързалка „ ЮНАК “ отвори порти за гости на 1 декември. Най-голямото оборудване в София е ситуирано на ледена повърхност от 1200 кв/м.

Билети може да закупите както на място, по този начин и в мрежата на eventim.bg. Нова алтернатива за идния сезон е пакет от 12 визити за клиенти със лични кънки на промоционална цена от 99 лв.. Това е и идеална опция да извършите подарък на непосредствен човек, който обича ледените спортове.

Всеки работен ден сесията, която стартира в 10 часа ще бъде безвъзмездна за деца до 7-годишна възраст. Входът за пързалката с кънки чартърен е 12 лева Вход със лични кънки е 10 лева Билет за 12 визити, годен от 01 декември 2021 до 01 февруари 2022 е на промоционална цена от 99 лв. (без включен наем на кънки). Наем на „ пингвин “ е 10 лева Урок с инструктор е на цена от 15 лева

През целия сезон на пързалката ще се провеждат голям брой развлекателни събития, кулинарни изкушения и открити уроци с известни български спортисти.

Съвместно с ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ ще се прави разделно събиране на боклуци от опаковки и тяхното преработване.

Пързалката работи при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

Ледената пързалка „ ЮНАК “ се намира до метростанция стадион „ Васил Левски “. Тя е правоприемник на именитата пързалка „ Дружба “, която не беше отваряла порти от близо 30 години преди през 2018 година още веднъж да проработи за гости.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР