15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в

...
15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в
Коментари Харесай

Бащата на блъснатото момиче: 15-минути е стояла под колата, докато се намери крик

15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, е в устойчиво положение, оповестиха от болница " Свети Георги " в Пловдив. През идната дни й следва интервенция на таза. Заради контузиите ѝ, момичето е под непрекъснато лекарско наблюдаване.

В Карлово и Сопот стартира акция по кръводаряване, в която са се отзовали служащи и чиновници от ВМЗ и военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада. Родителите на потърпевшото момиче са потресени от случилото се.

Пред Българска национална телевизия бащата на момичето прикани всички способени органи в страната да създадат нужното, с цел да се спрат сходни произшествия.

" Аз знам, че си изпратих детето кукла и я открих като смачкано коте. 15-минути е стояла под колата, до момента в който се откри крик, с цел да се вдигне. Не разполагаме с безусловно никаква информация за положението ѝ. Това, което знаем, е, че следва интервенция на бял дроб, има две счупени ребра и натрошен таз. Трябва да се спре това безумство. Сега желаят на 17 година да им дават книжки ", показа бащата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР