Зимният курорт Копаоник за трета година бе домакин на MUSIC

...
Зимният курорт Копаоник за трета година бе домакин на MUSIC
Коментари Харесай

Йелена Карлеуша похвали Гери-Никол

Зимният курорт Копаоник за трета година бе хазаин на MUSIC WEEK 2018. Фестивалът за малко време стана едно от най-популярните музикални събития в района.

Сръбската звезда Йелена Карлеуша безусловно взриви публиката във ВИП залата на Grand Hotel. Пред повече от 2000 души поп дивата изнесе същински шоу пърформанс. Съпругата на футболната звезда Душко Тошич (ФК Бешикташ), пя и танцува повече от два часа и потвърди, че в действителност е най-провокативната медийна персона на Балканите.

По време на осъществяването на шлагера си Ide maca oko tebe, Карлеуша предложения на сцената млад мъж, който съблече, а феновете поддържаха смелчагата със мощните си овации. През предходната година Йелена пусна дуетното си парче с Азис O.S.T.A.V.L.J.A.M.T.E, което провокира същински възторг в Сърбия.

Песента има съвсем 29 000 0000 гледания в платформата YouTube и продължава да бележи върхове. „ Азис е реализатор, който доста обичам и оценявам. С наслаждение чувам неговите песни и боготворя гласът му. Аз го потърсих, с цел да създадем този дует и той беше вдъхновен от концепцията. Дойдох в България и записахме песента за към час работа в студиото. С него се работи доста елементарно, тъй като е огромен актьор “, показа балканската сензация.

Облечена в тоалет от последната сбирка на Версаче, Йелена посрещна публицистите преди присъединяване си на MUSIC WEEK 2018 и даде извънредно изявление за предаването Папараци по bTV.

„ Очаквам покана от България и ще ви гостувам на драго сърце. Обичам българската музика, а вашите певици са извънредно красиви и наподобяват като международни топмодели. Музикалната ви продукция е в действителност на международно равнище “, безапелационна бе русата дива.

Карлеуша призна, че е огромен почитател на Гери Никол, а най-вече й харесват песните и стайлинга на родната аренби звезда. „ Записвам песни и приготвям нов музикален албум. От месец юли започва моето турне в разнообразни балкански градове. Големият театър ще бъде на стадион Ушче в Белград през 2019 година. Очаквам да има повече от 100,000 души на концерта. Използвам случая да поканя и българските си почитатели “, съобщи Йелена Карлеуша.

MUSIC WEEK 2018 се провежда за трета поредна година в партньорство с MK Mountain Resort и Sky Music, а събитието събира най-популярните музикални звезди от района като подсигурява незабравимо прекарване на всички гости.

Специално за фестивала, спортния център на Grand Hotel Kopaonik става специфична VIP зала. По този метод балканските музикални звезди имат по-близък контакт с публиката, а почитателите безусловно са на една ръка разстояние от своите любимци.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР