Зимната пауза в родния футбол е към своя край и

...
Зимната пауза в родния футбол е към своя край и
Коментари Харесай

Кои отбори написаха домашното си по време на зимната пауза в efbet Лига?

Зимната пауза в родния футбол е към своя край и рестартът на efbet Лига се задава с всичка мощ. В края на тази седмица елитният ни шампионат се завръща, с цел да ни предложи нова порция футбемоции.

Случайно или не, родният хайлайф се раздели на половина в решението си за това къде да организира зимната си подготовка. Все още изпитваме последствията от пандемията, което принуди някои тимове да свият бюджетите си и да се готвят на родна земя. В рамките на страната ни останаха Берое, Черно море, Ботев Враца, Етър, Царско село, както и пловдивските Ботев и Локомотив.

Останалите 7 тима в лицето на Левски, ЦСКА, Лудогорец, Славия, ЦСКА 1948, Арда и Монтана се престрашиха и организираха подготовката си в чужбина, като всички избраха Турция, като се изключи "сините ", които се готвиха в Хърватия.

Пълните отличници по време на паузата са Черно море, Ботев Пд и Локо Пд, които записаха единствено победи във всичките си инспекции.

Момчетата на Илиан Илиев започнаха и приключиха подготвителния цикъл с контрола против отбора на Созопол и се оправиха съвършено във всичките си 6 дуела.

ЧЕРНО МОРЕ

Черно море - Созопол 4:1
Черно море - Добруджа 1:0
Черно море - Ботев Враца 1:0
Черно море - Черноморец Балчик 4:1
Черно море - Локомотив Гражданско отделение 3:0
Черно море - Созопол 3:1

Въпреки че изигра едвам 4 контроли, Ботев Пловдив започва с победен триумф пред погледа на новия си притежател - Антон Зингаревич, и продължи в същия надвит дух до края на подготовката.

БОТЕВ ПЛОВДИВ

Ботев Пд - Гигант 7:0
Ботев Пд - Етър 2:1
Ботев Пд - Берое 2:1
Ботев Пд - Царско село 3:0
link2 " >  botevplovdiv.bg
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР