Зимата, вали сняг, студено и хлъзгаво е, но всяка уважаща

...
Зимата, вали сняг, студено и хлъзгаво е, но всяка уважаща
Коментари Харесай

Дамски ботуши – как да избереш най-добрите за теб

Зимата, вали сняг, студено и хлъзгаво е, само че всяка уважаща себе си дама би трябвало и желае да наподобява добре. Не единствено това, би трябвало и краката да са сухи и на топло, тъй като здравето не трябва да се жертва в името на суетата. Така незабелязано доближаваме до разумния въпрос – какви дамски ботуши ще могат да отговорят на всички условия за жанр, комфорт и устойчивост? Веднага отговаряме на въпроса за най-хубавите дамски ботуши.

Дамски ботуши от естествена кожа

На първо място би трябвало да приказваме за материалите, за тяхната устойчивост и резистентност. Доказалият се във времето материал за обувки е естествената кожа. Когато се поддържа вярно, когато е обработена добре и обувката е ушита с внимание, дамските ботуши от естествена кожа ще бъдат ваши зимни сътрудници в продължение на години.

Дамски ботуши с качествена подметка

Другият значим детайл от дамските ботуши е подметката и токът. Те би трябвало да са направени от качествена гума, която не се „ втърдява “ при минусови температури.

Другото значимо условие е подметката да е с профил, т.е грайфер, който да предотвратява подхлъзването. Доброто сцепление на гумата ще помогне да ходите решително във всевъзможни зимни условия.

Дамски ботуши – шити и лепени

Един от най-често задавaните въпроси в магазина за обувки е „ шити ли са ботушите “.

Това предпочитание на дамите е от времето, когато лепените обувки бяха анти-емблема на качеството. В днешни дни всички качествени дамски ботуши се отличават със здрава спокойна сред горната част (сая) на обувката и подметката, с добре изпълнени шевове и качествени ципове.

Когато избирате дамски ботуши, се уверете, че не виждате влакна лепило сред кожата и подметката, това е знак, че ботушите са добре направени.

Дамски ботуши с топла подплата

Последното условие към комфорта на дамските ботуши е да са с мека и топла подплата. Големите зимни студове изискват вътрешната подплата на ботушите да е дебела, мека и топла. Когато избирате дамски ботуши, стремете се да са с половин номер по-големи, тъй като въздухът е идеалния изолатор и единствено по този начин ще имате в действителност топли крайници.

Дамски ботуши в черен цвят

Сега към този момент стигаме до стилната част от процеса на избиране на дамски ботуши. Важно е да сте в магазин с огромно избор, с цел да може да пробвате разнообразни модели. Магазини CCC дават тъкмо такава опция.

Обикновено избираме черни на цвят ботуши, тъй като могат елементарно да се съчетават с всевъзможни облекла и се поддържат доста елементарно.

За да са в действителност красиви, не забравяйте да ги почиствате и мажете постоянно с черна багра за обувки. Това не се прави единствено за „ тип “, само че и с цел да поддържате кожата в положително положение.

Дамски ботуши в светли тонове

Това, че времето е сиво и кално, не значи, че би трябвало да избягвате светлите тонове на дамските ботуши. Всъщност бежовите, светлокафявите и сивите ботуши придават доста забавен и трогателен тип и се трансформират в акцент на визията.

Дамски ботуши с друга дължина

Тук към този момент навлизаме в дебрите на многообразието от модели на дамски ботуши. Както и при летните обувки, тук също би трябвало да имате няколко чифта, с цел да изглеждате добре във всевъзможни обстановки.

Високи до коляното дамски ботуши – те са за дамите, които вървят с поли и рокли. Високите до под коляното ботуши придават грациозност на силуета и удължават оптично крайници.

Ниски дамски ботуши, вид „ бързходки “

Тези модели ниски, дамски ботуши са доста комфортни за дните, в които имате доста задължения. В тези дни е значимо краката ви да са на изсъхнало и топло, да ви е комфортно и да се чувствате красиви.

И за край още веднъж ще напомним – когато избирате дамски ботуши, дано не са напълно компактно по крайници, с цел да ви е топло.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР