Здравният министър отхвърли отпадане на зеления сертификат заради ангажименти към

...
Здравният министър отхвърли отпадане на зеления сертификат заради ангажименти към
Коментари Харесай

Петров: Здравният министър отхвърли отпадане на зеления сертификат заради ангажименти към ЕС

" Здравният министър отхвърли отпадане на зеления документ поради задължения към Европейски Съюз. Силно обезпокоен съм от поканата за Петков за диалози, дали ще се реализира такава среща. Ако не се организира разговор с ръководещите, митингите ще продължат ". Това съобщи за " Твоят ден " Петър Петров, народен представител от " Възраждане ".

По думите му към момента се разисква дали да има още един митинг. " НСО попречиха на народни представители да излязат в Народното събрание, само че ние от " Възраждане " излязохме при протестиращите. Не единствено от партия " Възраждане " протестирахме, само че и доста български жители ", изясни той. И добави, че решението да излязат през парадния вход е взето, с цел да бъдат покрай гласоподавателите си.

" На митинга имаше и провокатори. Наш стюард е предал един от тях на полицията. Хората стачкуваха за отпадане на ограниченията и зеления документ. Нямам доверие на тази ваксина и съм преболедувал, по тази причина няма да се имунизирам ", уточни Петров.

Според него ограниченията са несъответстващи и макар че е изкарал тежко вируса и е видял натоварването на лечебните заведения, не е трансформирал позицията си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР