Здравният министър на обиколка из аптеките има ли антибиотици. Оказва

...
Здравният министър на обиколка из аптеките има ли антибиотици. Оказва
Коментари Харесай

Здравният министър на обиколка по аптеките има ли лекарства

Здравният министър на обиколка из аптеките има ли антибиотици. Оказва се, че има медикаменти. В София във всички аптеки има антибиотици и медикаменти за бременни, които бяха изчезнали поради презапасяване. В страната има места без медикаменти, само че до на следващия ден ще са налични и там. Това стана ясно от ексклузивен брифинг на здравния министър Костадин Ангелов.

Лекарства, които се изкупуват от аптеките не лекуват ковид. Те са за предварителна защита. Министърът поучава хората да не се самолекуват . Моля хората да не се презапасяват, това е безусловно излишно, безапелационен бе Ангелов.

Прокуратурата ревизира някои компании за реекспорт на лекарства. Идеята на зеления кулоар е са се реализира оптимален здравен резултат. Хората са дисциплинирани и съблюдават зеления кулоар.
 ВАП праща Ангелов да ревизира дали има дефицит на медикаменти в аптеките
ВАП праща Ангелов да ревизира дали има дефицит на медикаменти в аптеките

Следва да се откри дали има засилен експорт на медикаменти в чужбина

Костадин Ангелов се е срещнал За трансплантираните ще бъде изцяло безвредно на новото място, където е преместена клиниката по нефрология, по думите му.

Припомняме, че по-рано да ревизира за съществуването на дефицит на лекарства в лечебните заведения и аптеките в страната.

Причината за инспекцията е, че във ВАП е формирана кореспонденция по информация в медиите, в която се твърди, че в аптеките има сериозен дефицит на избрани медикаменти.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР