Здравка Стефанова и гаджето й Георги Джамбазов са заподозрени, че

...
Здравка Стефанова и гаджето й Георги Джамбазов са заподозрени, че
Коментари Харесай

Нежната следа в отвличането на Адриан! Това е Златка, дирижирала прибирането на откупа за Златков

Здравка Стефанова и гаджето й Георги Джамбазов са обвинени, че са маркирали мантинелата на автомагистрала „ Тракия “, където бащата на отвлечения Адриан Златков е бил инструктиран да остави сака с откупа, както и че са взели пачките.

Заради цялост от косвени доказателства двамата дружно с Ивайло Борисов – Ториново, апетитен за дясна ръка на Залтко Баретата, и водача му Мартин Марков бяха оставени зад решетките като помагачи в отвличането на момчето, написа Блиц.

„ Налице са доказателства, че в деня на предаването на откупа, единствено час и нещо преди да бъдат оставени парите, автомобилът, употребен от Стефонова и Джамбазов, е дошъл тъкмо в региона, в който е била маркирана мантинелата. Освен това има засечена интензивност на употребяваните от тях мобилни телефони наоколо до мястото, на което е предаден откупът “, проучва през вчерашния ден доказателствата по делото арбитър Даниела Талева, представена от в. „ Телеграф “.



Със същия автомобил – „ Ленд Роувър “, Здравка и Георги, които живеят на фамилни начела, са пътували до Сърбия, откъдето са купени СИМ картите и телефоните за договарянията с околните на Адриан.

На 8 август 2017 година от 12:41 до 17:13 часа сръбско време Георги е бил в сръбския Димитровград. Бил дружно с Радослав Радославов, който разказал пред проверяващите, че са влизали в магазин за мобилни телефони, част от СИМ картите са били задействани на същата дата и във времето на престоя на Джамбазов в прилежащата страна. Останалите предплатени карти са били задействани и зареждани на 6 септември от 16:09 до 17:01 часа от Пирот. Отново в същия ден и по това време гаджето на Георги 0 Здравка, е била там. Влязла е в Сърбия с лендроувъра, видян до мантинелата на „ тракия “. Жената, която е лежала за източване на карти във Франция, напуснала страната в 18:54 часа. По-интересен за проверяващите е фактът, че Здравка е влезнала в магазин в Пирот, с цел да зареди СИМ карта.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР