Новият сезон на Летен театър Варна се открива с големият

...
Новият сезон на Летен театър Варна се открива с големият
Коментари Харесай

Грандиозна премиера ще направи големият ГЕОРГИ ХРИСТОВ на новия си албум ”ПЕЙ СЪРЦЕ” във Варна


Новият сезон на Летен спектакъл Варна се открива с огромният глас на България- Георги Христов

Георги Христов, един от най-иконичните артисти в историята на българската музика, дава обещание да раздруса сърцата на музикалните почитатели на 2.05 в Летен спектакъл Варна . Наименованието на новото му турне както и новия му албум " Пей сърце " се обрисува да бъде освен продължение на неговото впечатляващо портфолио, само че и свежо аудио звучене.

Сърцето на концертите тази година е новият му албум, ”Пей сърце ”, който беше признат с претъпкана зала 1 на НДК и приключи с възторг! Ще ви изхвърлят в безвремие новите части и превъзходните, магични осъществявания! За първи път ще прозвучи най – новата му ария за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, която единствено с първото осъществяване публиката я запя на представянето й.

Тези премиерни части дават обещание освен да влияят с музикалната си мощност, само че и да основат нови хоризонти на цялото му турне през 2024 г, което ще премине лятото през Варна - 2.06. Летен театър; Бургас - 3.06. Летен спектакъл и Пловдив -6.06. Летен спектакъл

Новите шлагери на магичния реализатор, „ Две целувки ”, ”Не подавай за довиждане ръка ”, ”Скитникът ” и други изпълнени с топлина и страст, присъщи за характера на Георги Христов ще озарят вечерта и ще я създадат незабравима за феновете. Всичките му песни, издълбоко излизащи от душата му, разказват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките усеща. Съчетанието на Георги Христовия трогателен,магичен глас с чувствените текстове прибавят спомагателен пласт на прочувствена активност към тази безконечна ария за любовта и избора.

Гост реализатор на неговите концерти тази година ще е неизменимата му персонална другарка, огромната българска певица, Нели Рангелова ,с която ще изпълнят новата им дуетна ария, подарък за публиката, най – блестящия им шлагер, „ Когато се огледам в очите ти ”,песента още веднъж потапя слушателите в магията на музиката в любов и религия, и лоялност в другарството. Този благозвучен баладен химн, съчетаващ мощните гласове на Христов и Рангелова, основава неповторимо съживяващо прекарване, което оставя надълбоко усещане в сърцата на всеки слушател.

Класата в пеене Георги Христов, мощните му гласови данни, ексцентричния му дух, чувствеността в поднасяне пред публиката освен принася нови звуци и вероятности в българската музикална сцена, само че и служи като ентусиазъм за феновете на музиката. Новият му албум, идните министър председатели на песни и турнето му обособени с едно име „ Пей сърце ” основава вълна от хубост и страст, която преодолява културните граници и сплотява хората от цяла България.

" Пей сърце " дава обещание да бъде удивителен и трогателен албум в кариерата на Георги Христов. Този албум носи освен нови музикални прекарвания, само че и нова вяра, и ентусиазъм за стотици хиляди почитатели. Нека пеем със сърце дружно с обичания, огромния глас и дано се потопим в магията на неговия гений.

БИЛЕТИ в мрежата на Ивентим БГ, Каса ФКЦ, ГрабоБГ, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи, а може и от тук:

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР