Десетки сигнали са подадени на горещия телефон на Община Плевен

...
Десетки сигнали са подадени на горещия телефон на Община Плевен
Коментари Харесай

Кошмар с номерата на колите след бурята в Плевен

Десетки сигнали са подадени на горещия телефон на Община Плевен за проблеми след силната стихия с градушка, паднали нощес над града. Сигналите са за наводнени приземни етажи, изби и срутване на земна маса. Всички данни се препращат към противопожарната работа, с цел да се предприеме отводняване.

Бедстващи хора няма. Сигнали за закъсали коли са били подадени от региони в ниските точки на града – при Кооперативния пазар, посока жк. " Сторгозия ", в региона на цех " Мизия ", заяви Bulgaria ON AIR.



Кметът на Община Плевен доктор Валентин Христов издаде заповед всички почистващите компании да стартират незабавно почистването на града, откакто водата се оттече.

Още през нощта в обществените мрежи бяха оповестени сигнали за изгубени в пороя регистрационни номера на коли. Има и изявления за открити такива, които са предадени в полицията.

" Такова знамение не сме виждали ", разясниха по време на бурята плевенчани.

По информация от плевенския филиал на Национален институт по метеорология и хидрология в Плевен преваляванията, падналите над града, са към 38 литра на кв.м за близо 40 минути, което по данни на синоптиците е доста натоварен дъжд.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР