Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е

...
Здравейте, приятели, поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е
Коментари Харесай

Алекс и Даниел Петканови обявиха, че се развеждат


" Здравейте, другари, заради многото запитвания и спекулации, взехме решение, че е време да съобщим обществено какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови.
В раздялата ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната - разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен.
Основен приоритет и за двама ни постоянно е бил и ще бъде нашият наследник – Габриел. Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и обич.
Благодарим на всички вас, които се вълнуваха дружно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкоз намерено във всеки стадий от нашите връзки през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете верните за вас решения и да намерите верните думи в сходна обстановка.
Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени с помощта на другия, надяваме се към по-добро.
Това е всичко, което бихме желали да кажем по тематиката, и благодарим авансово, че ще уважите персоналното ни пространство в идващите седмици " - това написаха Алекс и Дани Петканови в обществените мрежи.



В края на януари синът на Алекс и Дани - Габриел, навърши 3 години.

Три дни преди този момент Алекс Петканова отпразнува 28-ия си рожден ден.

„ В персонален проект сме подготвени за второ дете, можем скоро да стартираме опити “ – показа Алекс през октомври, когато двойката описа в " Шоуто на Николаос Цитиридис " за ринопластиката, на която се подложиха.

През декември 2020 година Алекс описа в детайли за корекциите по тялото си:

" В нашата спалня към този момент спи единствено един, тъй като другият е при детето. Е, ще мине и това... Караме се, само че детето е най-силната причина, с цел да се съберем още веднъж и да си извиним по-бързо. Преди е имало по три дни сръдни. Сега всичко минава бързо " - показа двойката при друго свое посещение в " Шоуто на Николаос Цитиридис " през февруари 2020 година

Тогава максимален възторг измежду публиката провокира разминаването в отговорите на въпроса „ Кога за последно правихте секс? “. Според Дани двамата са правили секс преди 10 дни, а съгласно Алекс – преди месец.

Вижте повече тук:



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР