2-годишно момче е намерено в окаяно състояние и със синини

...
2-годишно момче е намерено в окаяно състояние и със синини
Коментари Харесай

Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите

2-годишно момче е открито в окаяно положение и със синини по тялото от полицията в американския град Бъфало, в щата Ню Йорк.

Детето е било затворено от 24-годишната си майка си в клетка на ужасите в жилището, в който живеели.

Органите на реда разкрили клетката в жилището им, откакто пристигнали да арестуват младата жена поради друго открито закононарушение, осъществено нея.

 Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит 2 мин. Повторно загубен: Сашко е свалил часовника, посредством който е можел да бъде открит  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Ограничаващата кутия била покрита с част от детско креватче. Конструкцията била толкоз дребна и застопорена, че момчето нити можело да се изправи в нея, нито да излезе.

Според полицията клетката била цялостна с екскременти и останки от храна, а в стаята – с отпадъци.

„ Вътре в клетката имаше останки от храна – нещо като пилешки кости. Беше непоносимо да го видиш “, разяснява служител на реда Джеймс О'Калахан пред WKBW-TV.

Детето било превозено до болница, където било е открито, че то е с две счупени ребра, които към този момент били в развой на укрепване. Според лекарите фрактурите били получени от 10 до 14 дни преди момчето да бъде намерено от служителите на реда.

То имало още натъртвания по лицето и тялото си. Според майката детето било паднало по стълбището.

Познатата на фамилията съобщи, че преди време майката се е грижела добре за децата си, а смяната настъпила, откакто се разделила с бащата

Въпреки че плачеше, тя не смяташе, че е належащо синът ѝ да посети доктор.

„ Жената изрази някакви оправдания за какво детето е затворено в клетката. Никое от тях не беше основателна причина. Нека бъдем почтени - всеки, който има деца и види тази фотография, знае, че няма причина едно дете да живее по този начин “, разяснява служителят на реда.

Това оповестиха от Агенцията за обществено подкрепяне

Полицията е направила ужасяващото изобретение при започване на февруари тази година, само че едвам в този момент оповестява обществено за случая.

Наеша Л. ще бъде упрекната в застрашаването на живота на дете. Ако бъде приета за отговорна, тя може да получи до една година затвор.

Не е открито какъв брой време момчето е било затворено в клетката.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР