Здравейте, момичета! Понеже сте ми много симпатични, веднага ви давам

...
Здравейте, момичета! Понеже сте ми много симпатични, веднага ви давам
Коментари Харесай

Изпийте му бирата, европейското започва

Здравейте, девойки! Понеже сте ми доста симпатични, незабавно ви давам скъп съвет: запазете си свободни довечера (11-и), както и на 16-и и 20 юни! Това са датите, на които сигурно да гледате любимците си от италианския народен тим по футбол. А в случай че “адзурите ” желаят да ви доставят повече наслаждение, могат да ви съпроводят чак до финала на европейското на 11 юли.

Да, знам, че някои от вас харесват (играта на) Кристиано Роналдо и ще поддържат Португалия, други са за французите, испанците, германците или англичаните, за какво не за украинците или македонците, само че каквото и да си приказваме, постоянно най-вече последователки имат играчите на Италия. Заради гъзарските екипи ли, поради прическите ли, поради особения заряд, който излъчват ли, поради тена ли, поради ли, поради бароло и брунело ли, поради Капри ли, но е реалност. А и какви треньори имат... Марчело Липи да вземем за пример, като се изключи че ги направи международни първенци през 2006-а, ще бъде запомнен и като двойник на Пол Нюман. Нали? Да се върнем обаче на Евро 2020, което резервира името си, само че поради тъпия коронавирус ще се играе година по-късно. И както стана традиция след 2004 година – без българи юнаци.

И по този начин, шампионатът започва през днешния ден с мача (късметлийки сте!) Италия – Турция, в 22:00 ч. българско време. Е, не е в Милано, само че е в Рим. Предупреждавам ви да не се отчайвате, в случай че Бурак Йълмаз вкара гол. Вашите момчета, не че и на мен не са ми симпатични, ще намерят метод да се разпишат два пъти. Спирам с прогнозите, за сметка на куп (без)полезна информация. 

За първи път европейско по футбол ще се играе на толкоз доста места – в 11 града на Стария континент. Навсякъде ще има аудитория, а какви съответни санитарни ограничавания да бъдат налагани, вземат решение съответните домакини. 

Какво още би трябвало да знаете за Евро 2020...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР