Здравето на съвременната жена е изложено на редица рискове. Един

...
Здравето на съвременната жена е изложено на редица рискове. Един
Коментари Харесай

Укротете хормоните с натурални продукти

Здравето на актуалната жена е изложено на редица опасности. Един от най-често срещаните и към този момент трансформирал се в световен проблем, е хормоналният дисбаланс, предизвикан от разнообразни аргументи.

От една страна това е стресът, който напряга душeвността, а от друга – влошената екологична обстановка, предполагаща засищане на средата с петролни деривати.

Токсичният метод на живот унищожава ендокринната система
Петролните деривати са на всички места към нас – те участват в селскостопанската и битовата химия, в здравната индустрия със синтетичните хормонални таблетки, в цялата еко среда, с помощта на нечистия с петролни газове въздух. Всички тези петролни деривати от горе посочените еко ниши, се разпадат до хормоноподобни вещества, наречени ксеноестрогени. Ксеноестрогените влизат посредством кръвта на пъпната кръв в бебето и участват в човешкия организъм още по време на вътреутробното му развиване. Впоследствие се нарушава тъканната сензитивност към половите хормони, нарушава се салдото сред двата съществени женски полови хормони естроген и прогестерон. Така се развива прикрит хормонален дисбаланс, при който налице имаме положение на естрогенна доминантност.

Какво съставлява естрогеновата доминантност?
Състояние, при което прогестерон в женския организъм има, само че той не може да извърши своите функционалности, защото в клетките неговите чувствителни места, наречени рецептори, са заети от естрогеноподобните субстанции.

Кои са най-характерните признаци при естрогенна доминантност?
Затлъстяване и наднормено тегло, акне, меланхолия, тревога, нараснала сензитивност към стрес, нарушавания в менструалния цикъл, фиброцистозни гърди, сензитивност и мъка в гърдите, главоболие, проблеми със зачеването и други

Повечето дами одобряват синтетични хормони, само че постоянно ли това е вярната тактика?
Естрогенната доминантност изисква профилактика и лекуване, само че това е допустимо и благодарение на естествените средства, измежду които най-доказал се, е екстрактът от див ямс!

 Укротете хормоните с натурални артикули

Див ямс – билката, която оказва помощ на дамите да се усещат и наподобяват добре!

Натуралният дестилат от див ямс способства за детоксикацията на непотребния естроген и понижаване на въздействието му върху клетъчните рецептори по натурален метод.

Дивият ямс е безвредна билка, която може да се употребява даже в тийнейджърска възраст. В състава й участва веществото диосгенин, което припомня на женския хормон прогестерон. Диосгенинът поддържа функционалността на хормона прогестерон и в следствие положението на естрогенно доминиране последователно отзвучава.

Див хапвам / Сладък картоф (корен) –природен и потвърдено работещ артикул за въстановяване на салдото сред естроген и прогестерон!

Американската компания Nature’s Way предлага естествен дестилат от див ямс с потвърден генезис и отлична успеваемост. Всяка капсула от продукта Див хапвам / Сладък картоф (корен) обезпечава 425 mg чист, напълно естествен дестилат от корен на див хапвам , който е натурален източник на диосгенин.

се предлага в случаите на хормонален дисбаланс, в това число естрогенова доминантност, неплодородие, нарушена обмяна на веществата, нарушавания в менструалния цикъл, тежка менопауза, акне и други

Прием: по 2 капсули на ден, за предпочитане с храна. Търсете в аптеките или на www.revita.bg! Ако имате въпроси, потърсете ни на тел.: 02/9530583

Научете повече за хормоналния дисбаланс от доктор Папазова ТУК (ВИДЕО)!

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР