Заявленията за гласуване по настоящ адрес на предсрочните избори на

...
Заявленията за гласуване по настоящ адрес на предсрочните избори на
Коментари Харесай

Изтича срокът за заявленията за гласуване по настоящ адрес

Заявленията за гласоподаване по сегашен адрес на предварителните избори на 11 юли би трябвало да се подават не по-късно от 26 юни, до кмета на общината, региона или кметството, в което гласоподавателят има вписан сегашен адрес.

Заявлението може да бъде подадено и в електронна форма, през интернет страницата на Групово дело ГРАО, като се вписват единствено данните и се показва телефонен номер, без да е нужен автограф.
 При изгубена или изтекла персонална карта ще се гласоподава с уверение При изгубена или изтекла персонална карта ще се гласоподава с уверение
Гражданите, които нямат годни персонални документи (лична карта или личен/зелен/ паспорт) - в случай че са изгубени, откраднати, развалени, унищож...

Данните ще бъдат сверени автоматизирано с подаването.

Администрацията по непрекъснат адрес ще уведоми неотложно тази по сегашния, с цел да бъде включен гласоподавателят в описите за гласоподаване не по-късно от 28 юни, като ще последва и изтриване от описите по непрекъснат адрес. Образец на заявката за гласоподаване по сегашен адрес е одобрен от ЦИК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР