Заводът на Мерцедес в германския град Зинденфинген успешно тества автономно

...
Заводът на Мерцедес в германския град Зинденфинген успешно тества автономно
Коментари Харесай

Автомобили "Мерцедес" пътуват автономно от края на поточната линия до склада

Заводът на " Мерцедес " в немския град Зинденфинген сполучливо тества самостоятелно напредване на коли от края на поточната линия до зоната за депозиране на готовите коли. Разстоянието сред двете точки е 1.5 километра, оповестиха от компанията.

Отговарящият за производството в борда на шефовете на " Мерцедес-Бенц Карс " Маркус Шалер разяснява, че обновената S-класа към този момент е напълно покрай самостоятелните коли. Със независимото си придвижванет от края на поточната линия до склада лимузината демонстрирала по какъв начин могат да се употребяват асистиращите системи в организацията на производството на транспортни средства, добавя той.



" Може би в недалечно бъдеще, колите ще могат сами да стигат от завода до новите си притежатели ", показва Шалер.

Към момента практиката във всички автомобилни фабрики е хора да карат колите от края на поточната линия до склада, след което шатъл връща всички водачи до началната точка.

В завода в Зинденфинген " Даймлер " към този момент употребява и автоматизирани транспортни средства за доставка на нужните елементи от склада, до мястото на поточната линия, където се употребяват те.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР