Завърши първият ден от надпреварата при индивидуалните гимнастички на Световната

...
Завърши първият ден от надпреварата при индивидуалните гимнастички на Световната
Коментари Харесай

Три финала за българските гимнастички след първия ден на СК в Баку

Завърши първият ден от конкуренцията при самостоятелните гимнастички на Световната купа в Баку (Азербайджан). Гимнастичките извършиха съчетанията си с обръч и топка за многобой и квалификации за финалите. За многобой след първия ден Катрин Тасева е на 4-то място във краткотрайното класиране със общ брой от 33.400т, откакто позволи някои грешки и в двете съчетания и бе оценена със 17.000 на обръч и 16.400 на топка.

Боряна Калейн изигра добър обръч и получи оценка от 16.900 т., само че на топка позволи изпускане на апарат отвън килима и получи оценка от 13.850 т. което я подреди на 13-то място за многобой след първия ден.
 Финално присъединяване на Катрин Тасева и Боряна Калейн на Семеен кодекс по художествена гимнастика @@@
Катрин Тасева откри място и в двата финала за неделя, като влиза с 5-ти по мощ оценки и на обръч, и на топка. а Боряна Калейн се класира с 6-а по мощ оценка за финала на обръч.

След първия ден за многобоя първа във краткотрайното класиране е Мария Сергеева от Русия със общ брой от 36.450 т., втора е Анастасия Салос от Беларус със общ брой от 34.350 т. а трета - Влада Николченко от Украйна, която има общ брой от 33.650 т.

По-късно през днешния ден са осъществяванията на ансамблите с 5 обръча за многобой и квалификации за финала, а на следващия ден надпреварата продължава с бухалки и лента - многобой и квалификации при самостоятелните гимнастички и осъществяванията при ансамблите за многобой и квалификации на съчетанието с три топки и две въжета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР