Завърналият се в управлението на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира

...
Завърналият се в управлението на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира
Коментари Харесай

Крушарски: Аз съм набутал в клуба 3 милиона лева кредит на моята компания, за да си допълня недоимъка

Завърналият се в ръководството на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разяснява много тематики в изявление за " Марица ".
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Не съм напускал футбола. Такава беше ангажимента, а аз съм човек, който съблюдава разпоредбите. Никога не съм нарушавал това, което съм дал като заричане. Футболните хора са привикнали единствено да вземат. Те не са привикнали да дават. Аз съм човек на реда и порядъка. Който играе по разпоредбите, играе. Който не играе, " право куме в църните очи ".

Аз подмолни мисли нямам. Гонзо да каже за какво си е тръгнал. Аз се връщам със мощен старт. Обещанието за базата ще го пъдя като завещание. След като човек е заречен нещо, би трябвало да го извърши. Ако би трябвало, ще му дремя пред вратата и ще стане. Като става въпрос за пари, портата се затваря. Това са вътрешни неща. Всичко е в къщата тук и пушекът ще излиза единствено през един комин.

Още имам упоритости за БФС, за какво не? Ще ме окуражават и ще се кандидатирам. Футболът какво е? Не по-различно от един индустриален развой. Технологичен развой. Един домашен мач - 50 хиляди лв. доход, два - 100 хиляди. Ето ти помощ, която ти прави работа да си изпълниш задачите и дилемите. Очаквам ярко бъдеще за Локомотив. Ще напълним стадиона, когато има спектакъл. Вашият кмет, по-точно заместител кмет беше споделил, че щял да влезе в пандиза, в случай че аз строя стадиона. Аз съм построил хиляди жилища, та той да ми дава оценки. Стоим на масата аз, Зико и той. Тръгваме си и той споделя на Чавдар Цветков: няма да му дам на тоя да строи стадиона, с цел да не вляза в пандиза. На тоя! Аз съм тоя. Това е част от обидата, която той ми нанесе.

Затова не се интересувам от строителството. Коцето Язов да каже по какъв начин, какъв брой. Защото аз щях да си оказа помощ с тези пари и нямаше да имам проблеми най-после. На мен 300 хиляди годишно не ми стигат. Аз съм набутал в клуба 3 милиона лв. заем на моята компания, с цел да си допълня недоимъка. Нямам скрито-покрито. Всичко, което имам, го набутах в Локомотив ", добави Крушарски.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР