Затворници от затвора във Враца изработиха и подариха дидактически играчки

...
Затворници от затвора във Враца изработиха и подариха дидактически играчки
Коментари Харесай

Затворници направиха жест към ученици със специални потребности от Враца

Затворници от пандиза във Враца създадоха и подариха дидактически играчки на децата от врачанско учебно заведение, съобщи БНР.
"Тази годна под управлението на господин Георгиев и по негова концепция направихме 15 комплекта за деца със специфични просветителни потребности, които подарихме на възпитаници от учебно заведение "Никола Войводов " във Враца и са от огромна помощ на ресурсните учители ", сподели шефът на приблизително учебно заведение "Мито Орозов “ във врачанския затвор Елеонора Дончева.
Учениците са изработили дидактическите играчки под управлението на учителя по процедура към учебното заведение, Красимир Илиев. Около 10 пандизчии не престават образованието си в курса по стругарство и приложно изкуство. От две години в учебното заведение към пандиза се издават и дипломи за специалността шлосер.
"Имаме сполучливо приключили момчета, които към този момент получиха дипломите си за приблизително обучение, защото устояха матурите. Вече имаме и един студент в Лесотехническия университет. Тази година пък две момчета приключиха сполучливо и се дипломираха, даже с триумф по-висок от междинния за страната по география особено. Това ни кара да се гордеем, тъй като с цел да реализираме това с тези хора, да ги мотивираме е един дълъг и доста сложен развой. "
Обучението е част от плана на Министерството на образованието и науката за учене през целия живот.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР