Пореден случай на безобразна наглост от страна на врачански шофьор.

...
Пореден случай на безобразна наглост от страна на врачански шофьор.
Коментари Харесай

Безобразие! Шофьор затапи тротоар с колата си, скочи агресивно на майка с дете /снимка/

Пореден случай на безобразна безочливост от страна на врачански водач. Той затапил тротоар в центъра на града, а при направена забележка скочил нападателно против майка с малко дете. 
За грозната сцена сигнализира пострадалата жена пред организация BulNews. Тя описа, че случката се разиграла точно на Деня на детето – 1 юни. 
Вървейки с 4-годишното си дете по тротоара на бул. „ Демокрация “, дамата забелязала, че против нея по тротоара се движи огромен бус. Майката забавила крачка, тъй като решила, че возилото ще влезе в паркинга до един от жилищните блокове. Вместо това обаче водачът просто спрял на два метра от пешеходците. 
Изненадана, дамата повдигнала въпросително плещи пред лидера на буса, който най-безцеремонно препречил пътя ѝ и я принудил, с цел да продължи, или да слезе на шосето, или да навлезе в градинката с рози пред блока. Вместо пояснение обаче, мъжът слязъл с грозни крясъци. 
„ Кво ме гледаш, ма? Не видиш ли, че ще смъквам багаж? “, извикал безпардонният наглец. 
След като дамата направила забележка на мъжа, че няма право да стопира по този метод, даже и за багаж, той траял да крещи и сипе обиди пред очите на дребното дете, което даже се разплакало при типа на безпричинната експанзия против майка му. 
Жената приканва органите на реда да вземат най-строги ограничения против самозабравилите се водачи от града. Те до толкоз считат за обикновено да нарушават разпоредбите за придвижване по пътищата, че към този момент самоуверено потъпкват даже и моралните правила за държание, което е неприемливо!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР